Fear play

Fearplay

Heb je ooit midden in een potje seks gehad dat je partner iets zei waar je hart even van stilstond en je beefde in angst maar ook plezier. Welkom bij fearplay waar je niet wegrent voor je angsten maar ze gebruikt in een BDSM spel. Fearplay kan bestaan uit breathplayknifeplay of fantasieën over martelingen of verkrachting.  
 
Om aan fearplay te beginnen is het belangrijk alles goed te bespreken. Doe dit vooraf een zodat je niet in the heat of the moment aan een te intens spel begint. Besprek ook uitvoerig of je boeien of bondage wilt enzo ja wat de grenzen zijn. Maar vooral bespreek ook een safe word om als het spel te heftig wordt om Tijdens deze gesprekken schrijf of onthoud de grenzen. Bespreek ook de nazorg maar ook wat te doen als er iets fout gaat. 

Je kunt tijden een spel ook niet gevaarlijke messen gebruiken zoals een botermesje om toch een gevoel van metaal op je huid te hebben wat de angst vergroot.  

De beste tip is: blijf helder en gezond nadenken, mix fearplay niet met alcohol en drugs en gebruik je gezonde verstand.